Sunday, 2 February 2014

PROMOSI FEBRUARI 2014!!!


Assalamualaikum warga blogger..mari kita berblog...lm sungguh tak update blog ku yang sudah bersawang nie..hehehe...atas dorongan Mama Chrysalis Nurul dan mama Hafizah Hassan selaku kakak ipar ku yang memperkenalkan Shaklee kepadaku dan jugak dorongan mereka untuk ku mengaktifkan semula blog yang dulu sudah tenggelam dan tenggelam..hehe...hebat nye SHAKLEE sekarang..tak sangka ye..Shaklee yang dulunya sayup2 je didengari ditelinga gue tapi....skrg semakin glamour dan semakin dikenali ramai..malah semakin mendapat tempat di hati semua rakyat Malaysia juga luar negara dong..hehehe..Kesedaran tentang supplement semakin meluas kini..alhamdulillah...

Seperti biasa Setiap 1hb tetiap bulan kami SID pasti menunggu - nunggu sms dari Shaklee atau pun upline...ape la offer untuk bulan ni yer..elok 1 Februari 2014..sms pun menjengah...

RM0.00 Shaklee: Feb'14 Buy 6 Free 1 Promotion - Vita-Lea Iron Formula.




[MULTIVITAMIN & MINERAL PERTAMA DI DUNIA]


 VITA-LEA SHAKLEE merupakan multivitamin & mineral pertama yang dicipta di dunia..

 Dengan mengamalkan VITA-LEA sebiji sehari, ia mampu menambah tenaga anda dengan segera dan membantu anda untuk lebih fokus dalam kerja seharian.

 Dengan sebiji sehari, ia juga mampu melengkapkan nutrisi seharian anda terutama kepada anda yang tidak mengamalkan cara pemakanan yang seimbang.

 Dengan sebiji sehari, sebotol VITA-LEA SHAKLEE mampu tahan selama 4 bulan penggunaan HANYA dengan HARGA di bawah RM100....

 Tetapi.................. Bulan ni ada promo, harga turun..anda blh jimat hampir 15% dr harga sebenar..memang rugi la kalau tak grab bulan ini!!!

 SANGAT JIMAT dan SANGAT BERBALOI untuk memberikan yang terbaik kepada tubuh anda!!


Berminat?

☏ WA / SMS / CALL : 0123047950

No comments:

Post a Comment