Wednesday, 30 January 2013


PRODUK SHAKLEE - INSYAALLAH SEMULAJADI SELAMAT, BERKESAN DAN TERBUKTI SELAMA LEBIH 50 TAHUN..TIADA KERAGUAN LAGI.. :)



UNTUK MENDAPAT HARGA YG MEMUASKAN, HUBUNGI SAYA..
SUZANA : 012-3047950
FB : Suzana Adanan

Thursday, 3 January 2013

TESTIMONI SELEPAS PENGAMBILAN JOINT HEALTH TABLET


Alhamdulillah....Testimoni ni dari emak saya sendiri yang mengamalkan Joint Health Tablet ni dan mengalami healing crisis...ni feedback dr emak saya..

Emak ckp kaki dia dh x sakit mcm dulu.. sblm ni mak mmg sll merungut sakit kaki sehingga kan 1 hari akak ipar saya belikan mak supplement shaklee ni...alhamdulillah..mmg nmpk perubahan. kalo dulu, jalan pun jengkot2..kita yg tgk pun kesian mak..tp skrg nmpk dh jalan elok je..dh blh jalan elok gi shopping di supermarket atau mana2..maknanye mak dh mengalami perubahan yg positif kesan pengambilan supplement shaklee nie..

Bestkan...seronok nya seorang anak bila maknya sihat....:-) alhamdulillah....

Kalau anda nak hadiahkan untuk mak dan ayah pun boleh...

Info produk : Advanced Joint Health Tablet
++++++++++++++++++++++++++
+++++

Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.


Sebarang pertanyaan atau tempahan: 
-PM saya di fb Suzana Adanan
-SMS : 012-3047950


Sempena menyambut tahun baru, promosi Advance Joint Health Tablet. Formulasi untuk meningkatkan keselesaan sendi. 

Fakta OA (Osteoarthritis)
- Penyakit no2 selepas penyakit jantung
- 23.8% penghidap OA adalah wanita & 17.8% adalah lelaki
- Faktor risiko 
*berat badan berlebihan menyebabkan sendi bekerja lebih kuat dan mempercepatkan kehausan rawan
*bentuk pekerjaan yang banyak menggunakan lutut seperti mendaki


PM saya 012-3047950 atau pm di fb Suzana Adanan

Bismillahirrahmannirrahim...

lamanya rasa xwat pape ngn blog nie..seronok tgk blog org mcm2 perkgsian ade..dr pengalaman, citarasa makanan, keluarga, perniagaan...terlampau banyak..tak sgka pulak di zaman 20** ni kebanyakan kita sume bergantung pada internet..semua maklumat dihjg jari..sehingga pelbagai bisnes kt blh jumpe dgn taip je dgn hjg jari kan..dgn pelbagai gadjet skrg..pttla teknologi semakin berkembang..dlm fikiran ni sll terbayang..camanela dunia ni kalo semua internet dh xde..mst blogger2 marah kn..hahahah..saje je..terpikir je tp diabad ni, mgkn xakan terjadi kot..teknologi kan semakin canggih.. :)