Thursday, 3 January 2013

TESTIMONI SELEPAS PENGAMBILAN JOINT HEALTH TABLET


Alhamdulillah....Testimoni ni dari emak saya sendiri yang mengamalkan Joint Health Tablet ni dan mengalami healing crisis...ni feedback dr emak saya..

Emak ckp kaki dia dh x sakit mcm dulu.. sblm ni mak mmg sll merungut sakit kaki sehingga kan 1 hari akak ipar saya belikan mak supplement shaklee ni...alhamdulillah..mmg nmpk perubahan. kalo dulu, jalan pun jengkot2..kita yg tgk pun kesian mak..tp skrg nmpk dh jalan elok je..dh blh jalan elok gi shopping di supermarket atau mana2..maknanye mak dh mengalami perubahan yg positif kesan pengambilan supplement shaklee nie..

Bestkan...seronok nya seorang anak bila maknya sihat....:-) alhamdulillah....

Kalau anda nak hadiahkan untuk mak dan ayah pun boleh...

Info produk : Advanced Joint Health Tablet
++++++++++++++++++++++++++
+++++

Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.


Sebarang pertanyaan atau tempahan: 
-PM saya di fb Suzana Adanan
-SMS : 012-3047950

No comments:

Post a Comment